Keajaiban Bisnes Internet Dalam Masa 8 Hari

August 17, 2016

Tajuk buku terbaru yang saya baca, yang membincangkan tentang topik perniagaan internet ialah buku ini. Tajuknya, Keajaiban Bisnes Internet Dalam Masa 8 Hari. Jadikan komputer anda penjana kewangan peribadi Terdapat banyak cara untuk menjana wang melalui internet. Tetapi tidak banyak yang semudah dan menguntungkan seperti Keajaiban Bisnes Internet Dalam Masa 8 Hari. Buku terbaru karya […]

Read the full article →

Nota Jutawan Nota Perniagaan Online

August 10, 2016

Nota Jutawan Nota Perniagaan Online. “Tip, teknik dan strategi yang TERBUKTI BERKESAN daripada pakar perniagaan online”   Siapa pakar yang dimaksudkan tu? Jawapannya tak lain dan tak bukan, Irfan Khairi. Buku ini ditulis oleh beliau sendiri. Jika anda ingin dapatkan serba sedikit panduan, pandangan dan teknik-teknik perniagaan online dari Irfan Khairi, buku ini adalah salah […]

Read the full article →

Mudahnya Bisnes dengan BLOGSHOP

August 9, 2016

Mudahnya bisnes dengan blogshop. “Telaga emas peniaga kecil berbisnes secara senyap-senyap di internet.”   Buku ini mengisahkan tentang bagaimana sebagai seorang peniaga kecil, yang selama ini hanya bergerak secara offline, dapat mengembangkan lagi capaian dan saiz perniagaan mereka dengan menggunakan servis percuma yang disediakan oleh pihak google, iaitu blog.   Cetakan kali pertama untuk buku […]

Read the full article →

Formula Luas Rezeki

August 8, 2016

Formula Luas Rezeki. Rezeki yang luas atau sempit bergantung kepada bagaimana kita melihatnya. Sebuah modul eksklusif untuk merubah diri menjadi Kaya Minda, Kaya Jiwa, Kaya Harta.   “Aku dah berusaha, tapi hasilnya tak seberapa. Apa lagi yang aku tak buat? Semua aku dah cuba. Tapi rezeki susah nak lekat.” Pernahkah anda mengalami situasi seperti di […]

Read the full article →

101 Wasiat Emas Dari Al-Quran

August 6, 2016

101 Wasiat Emas Dari Al-Quran. Al-Quran merupakan kitab suci bagi seluruh umat Islam yang dijadikan oleh Allah SWT dengan pelbagai kemuliaan. Ia menjadi panduan terbaik dan terlengkap untuk menyuluh jalan yang benar bagi seluruh manusia yang beriman kepada Allah SWT. Kitab Al-Quran ini mengandungi berbagai-bagai rahsia alam, kisah terdahulu dan kisah akan datang di samping […]

Read the full article →

Jalan Pintas Kekayaan

July 26, 2016

“Jalan Pintas Kekayaan – Rahsia Menjana Wang Yang Banyak Melalui Pemasaran Informasi.”   Kebiasaannya, sebelum saya nak menulis sebarang review tentang suatu buku yang saya pernah baca, saya akan buat carian dan kajian ringkas dilaman web google terlebih dahulu. Saya nak tengok, kalau-kalau sebelum ni ada penulis blog lain yang pernah tulis review untuk buku […]

Read the full article →

Rahsia Jurus Pemikat Jualan

July 25, 2016

“Rahsia jurus pemikat jualan – Bagaimana memukau emosi pembeli untuk terus membeli.”   Ya. Sebagai seorang yang buat duit dalam bidang jualan, sudah tentu kita nak prospek kita beli setiap produk, ataupun perkhidmatan yang kita promosikan kepada mereka. Kita sedia maklum, pembeli membeli sesuatu barangan bukan sebab logik, sebaliknya disebabkan oleh emosi.   Emosi adalah […]

Read the full article →

Komisen Affiliate Lazada Julai 2016

July 23, 2016

Tahukah anda, bahawa laman web Lazada selain merupakan sebuah laman web shopping PALING popular, dan merupakan destinasi web untuk menghabiskan duit, ia juga sebenarnya membuka peluang kepada orang ramai untuk buat duit!   Bagi mereka yang suka shopping, laman web Lazada boleh dikatakan ada segalanya. Anda sebut sahaja apa yang anda mahukan dan cubalah buat […]

Read the full article →
Page 21 of 108« First...10...1920212223...304050...Last »