Panduan Pemasaran Emel – Tips menghasilkan emel follow up kepada prospek

December 22, 2016

Pemasaran emel menggunakan Sistem Autoresponder TERBUKTI berkesan dan praktikal untuk SEMUA jenis perniagaan. Pada hari ini kita boleh lihat ada banyak perniagaan dan syarikat-syarikat besar yang turut menggunakan pemasaran menerusi emel sebagai salah satu cara untuk menjual dan memasarkan produk mereka. Atas ni adalah contoh emel promosi dan pemberitahuan yang selalu saya terima dari HSBC. […]

Read the full article →

Cabaran menghasilkan blog yang Sukses

December 21, 2016

Blog yang sebelum ni saya biasa buka, yang satu masa dulu memang saya follow, hari ni banyak yang dah LENYAP! Adakah blog anda juga salah satu daripada banyak-banyak blog yang dah hilang dari radar Google?   Hari pertama saya beli domain dan hosting dari syarikat hosting NetKL Network, saya cukup teruja. Pada masa tu, rasa […]

Read the full article →

Contoh Laman Web Perniagaan TERBUKTI berjaya yang anda boleh jadikan rujukan

December 20, 2016

Anda rasa susah sangat nak cari dan latih staf yang mampu buat kerja-kerja jualan bagi pihak anda? Apa kata anda beralih kepada strategi menjual menerusi laman web perniagaan. Anda hanya perlu setup sekali sahaja laman web perniagaan anda dan seterusnya laman web tersebut akan membantu menghasilkan jualan untuk anda berkali-kali.   Posting kali ini, saya […]

Read the full article →

Untung berkali ganda apabila anda melabur dalam Pelaburan Emas Power Gold

December 19, 2016

Adakah anda tahu, yang sebenarnya terdapat satu cara yang anda boleh lakukan, untuk anda perolehi keuntungan berganda-ganda apabila membuat pelaburan emas.   Saya tau anda telah sedia maklum bahawa emas adalah sejenis logam yang sangat berharga. Ia bukan sahaja diminati oleh kaum hawa, malahan kaum adam juga turut menyimpan emas sebagai aset pelaburan. Namun, masih […]

Read the full article →

Cara Buat Laman Web Jualan Minisite

December 18, 2016

Mahukah anda kalau saya tunjukkan kepada anda satu cara sempoi bagaimana anda juga boleh menghasilkan jualan secara automatik dan konsisten setiap bulan tanpa perlu bersusah-payah nak copy paste iklan sama ada di group FB ataupun buang masa berjam-jam untuk terangkan pasal produk kepada bakal pelanggan yang masih belum confirm nak beli produk anda…   Apa […]

Read the full article →

Panduan Lulus Cemerlang MUET 2017

December 17, 2016

MUET adalah singkatan bagi Malaysian University English Test. Peperiksaan ini boleh diambil sesiapa sahaja. Peperiksaan ini diwujudkan untuk menilai tahap kefasihan Bahasa Inggeris dikalangan pelajar terutama pelajar yang ingin menyambung pengajian ke peringkat Ijazah Sarjana Muda.   Untuk lulus MUET anda perlu mendapat keputusan Band 3. Ini disebabkan sesetengah pengajian di universiti mewajibkan anda mendapat […]

Read the full article →

Jana Pendapatan Sampingan dan Pasif dengan Mobicow

December 17, 2016

Adakah anda masih lagi mencari-cari cara PALING MUDAH untuk jana pendapatan sampingan di internet? Jika jawapan anda adalah YA, saya ada sesuatu yang menarik untuk dikongsikan kepada anda.   Saya percaya yang anda telah sedia maklum, bahawa kita sememangnya boleh jana pendapatan dari internet. Kisah kejayaan individu yang berjaya buat duit online bukan lagi satu […]

Read the full article →

10 Sebab kenapa orang Benci dengan Bisnes MLM.

December 14, 2016

Pernah tak anda terfikir, kenapa ada sesetengah orang cukup benci dan memang anti dengan bisnes MLM? Jangan sesekali sebut pasal MLM kat depan dia ni, gerenti anda akan kena maki! Apa agaknya dosa MLM sampai ianya dibenci begitu sekali ye?   Saya pernah terlibat dengan beberapa bisnes MLM. Saya pernah join Storm Readers Network. Syarikat […]

Read the full article →
Page 21 of 120« First...10...1920212223...304050...Last »