Cara nak dapatkan supplier untuk produk yang mahu dijual secara online

May 25, 2016

Bagaimana cara nak dapatkan supplier sekiranya kita berhasrat untuk berniaga secara online? Berniaga secara dalam talian, memang ada kelebihannya. Ia mungkin bukanlah kaedah perniagaan yang paling sempurna, namun jika nak dibandingkan dengan lain-lain kaedah berniaga yang ada, saya pilih untuk berniaga secara online.   Bila nak berniaga, kita mesti ada barang, produk atau servis yang […]

Read the full article →

Komisen Affiliate Bisnes Printing Tanpa Modal May 2016

May 16, 2016

Bila saya lihat semula, perkongsian-perkongsian yang saya pernah muatkan dalam blog ni, rupanya selalu jugak saya bercerita tentang peluang perniagaan yang terdapat dalam bidang percetakkan. Bidang percetakkan ini berpotensi untuk menghasilkan pendapatan yang agak lumayan jika dijalankan dengan betul.   Pertama sekali, anda boleh jalankan perniagaan percetakkan ini secara online sahaja. Ini bermakna, anda boleh […]

Read the full article →

Komisen Nuffnang May 2016

May 13, 2016

Dalam banyak-banyak program pengiklanan yang saya pernah cuba, saya rasa Nuffnang ni la yang paling berjaya dan yang setia membayar kepada saya. Walaupun saya sendiri agak jarang-jarang menerima bayaran dari program pengiklanan ini, berbanding dengan Jobdirumah ataupun Lazada, namun setidak-tidaknya ia masih lagi memberikan hasil.   Jadi, bolehlah saya katakan, keputusan untuk “bekerjasama” dengan Nuffnang, […]

Read the full article →

Komisen Affiliate Jobdirumah May 2016

May 11, 2016

Setiap hari, akan ada individu yang mencari peluang dan cara, bagaimana untuk meninggalkan pekerjaan yang mereka benci, dan buat sesuatu yang mereka suka. Terdapat macam-macam sebab dan situasi kenapa seseorang tu bencikan pekerjaan yang dia lakukan sekarang ini.   Mungkin sebab tak suka dengan pihak pengurusan yang pilih bulu. Bos yang kepala angin yang selalu […]

Read the full article →

Bagaimana melakukan pembetulan nama pada tiket penerbangan Air Asia

May 3, 2016

Pernahkah anda menggunakan perkhidmatan penerbangan bersama dengan syarikat penerbangan tambang murah Air Asia? Bagaimana agaknya dengan pengalaman anda bersama mereka? Adakah semuanya smooth atau anda menghadapi beberapa masalah dan kesulitan semasa menggunakan perkhidmatan mereka?   Salah satu masalah yang agak popular, yang biasa dilalui oleh para penumpang adalah terdapat kesilapan ejaan pada tiket penerbangan Air […]

Read the full article →

Ubat herba untuk penyakit buasir

May 2, 2016

Bagaimana caranya untuk melegakan penyakit buasir? Pesakit buasir memang jarang akan berkongsi masalah atau beritahu pada orang lain, jika dia mengalami penyakit buasir. Bagi dirinya, ini adalah satu subjek atau topik yang agak memalukan.   Sesetengah orang, perkataan buasir tu sendiri dijadikan bahan untuk bergelak ketawa. Memang kelakar kan, bila tengok kawan kita, yang tak […]

Read the full article →

Bisnes Air Balang dan Kisah Suami Unggul bukan Suami Tunggul

April 29, 2016

Baru-baru ni saya ada terima emel notifikasi dari pihak Klikjer yang mengatakan pada bulan April 2016 ni, ada dua buah buku elektronik (ebook) baru yang dilancarkan. Memandangkan saya juga adalah salah seorang ejen affiliate yang mempromosikan produk-produk yang dijual menerusi platform klikjer, saya anggap ni sebagai satu berita baik.   Manalah tau, ada peluang nak […]

Read the full article →

Bayaran komisen Pay Per Click Bidvertiser April 2016

April 27, 2016

Salah satu sumber pendapatan blog ini adalah menerusi program pengiklanan. Tahukah anda? Untuk berjaya dapat sebarang pendapatan dari program pengiklanan, sesuatu laman web atau blog itu WAJIB mempunyai bilangan trafik yang TINGGI! Baca juga: Teknik Tarik Trafik Yang Ramai Ke Laman Blog   Kali terakhir saya terima bayaran dari Bidvertiser adalah sekitar bulan Ogos 2015. […]

Read the full article →
Page 20 of 101« First...10...1819202122...304050...Last »