Mudahnya Bisnes dengan BLOGSHOP

August 9, 2016

Mudahnya bisnes dengan blogshop. “Telaga emas peniaga kecil berbisnes secara senyap-senyap di internet.”   Buku ini mengisahkan tentang bagaimana sebagai seorang peniaga kecil, yang selama ini hanya bergerak secara offline, dapat mengembangkan lagi capaian dan saiz perniagaan mereka dengan menggunakan servis percuma yang disediakan oleh pihak google, iaitu blog.   Cetakan kali pertama untuk buku […]

Read the full article →

Formula Luas Rezeki

August 8, 2016

Formula Luas Rezeki. Rezeki yang luas atau sempit bergantung kepada bagaimana kita melihatnya. Sebuah modul eksklusif untuk merubah diri menjadi Kaya Minda, Kaya Jiwa, Kaya Harta.   “Aku dah berusaha, tapi hasilnya tak seberapa. Apa lagi yang aku tak buat? Semua aku dah cuba. Tapi rezeki susah nak lekat.” Pernahkah anda mengalami situasi seperti di […]

Read the full article →

101 Wasiat Emas Dari Al-Quran

August 6, 2016

101 Wasiat Emas Dari Al-Quran. Al-Quran merupakan kitab suci bagi seluruh umat Islam yang dijadikan oleh Allah SWT dengan pelbagai kemuliaan. Ia menjadi panduan terbaik dan terlengkap untuk menyuluh jalan yang benar bagi seluruh manusia yang beriman kepada Allah SWT. Kitab Al-Quran ini mengandungi berbagai-bagai rahsia alam, kisah terdahulu dan kisah akan datang di samping […]

Read the full article →

Jalan Pintas Kekayaan

July 26, 2016

“Jalan Pintas Kekayaan – Rahsia Menjana Wang Yang Banyak Melalui Pemasaran Informasi.”   Kebiasaannya, sebelum saya nak menulis sebarang review tentang suatu buku yang saya pernah baca, saya akan buat carian dan kajian ringkas dilaman web google terlebih dahulu. Saya nak tengok, kalau-kalau sebelum ni ada penulis blog lain yang pernah tulis review untuk buku […]

Read the full article →

Rahsia Jurus Pemikat Jualan

July 25, 2016

“Rahsia jurus pemikat jualan – Bagaimana memukau emosi pembeli untuk terus membeli.”   Ya. Sebagai seorang yang buat duit dalam bidang jualan, sudah tentu kita nak prospek kita beli setiap produk, ataupun perkhidmatan yang kita promosikan kepada mereka. Kita sedia maklum, pembeli membeli sesuatu barangan bukan sebab logik, sebaliknya disebabkan oleh emosi.   Emosi adalah […]

Read the full article →

Komisen Affiliate Lazada Julai 2016

July 23, 2016

Tahukah anda, bahawa laman web Lazada selain merupakan sebuah laman web shopping PALING popular, dan merupakan destinasi web untuk menghabiskan duit, ia juga sebenarnya membuka peluang kepada orang ramai untuk buat duit!   Bagi mereka yang suka shopping, laman web Lazada boleh dikatakan ada segalanya. Anda sebut sahaja apa yang anda mahukan dan cubalah buat […]

Read the full article →

Buat Duit Dengan Freelance Blogging

July 21, 2016

Anda minat menulis di blog? Buku berjudul Buat Duit Dengan Freelance Blogging ini akan menunjukkan cara yang betul untuk buat duit lumayan dengan blogging! Buat duit dengan blogging – satu kerjaya penulisan yang diidam-idamkan oleh masyarakat khususnya buat mereka yang meminati dunia penulisan. Sepanjang hidup kita, aktiviti menulis adalah aktiviti yang tidak terkecuali. Bezanya, bagaimana […]

Read the full article →

Panduan Bisnes mudah.my

July 21, 2016

“Tidak perlukan premis, tidak perlukan modal besar. Sememangnya mudah!”   Buku Panduan Bisnes mudah.my ini menerangkan tentang rahsia menjalankan bisnes dengan memanfaatkan kelebihan yang terdapat pada akaun PRO Niaga dan buku ini juga akan menjawab persoalan-persoalan berikut, iaitu: (1) Apakah potensi mudah.my untuk bisnes? (2) Bagaimana PRO Niaga dapat membantu bisnes kita? (3)Bagaimana mendaftarkan akaun […]

Read the full article →
Page 20 of 107« First...10...1819202122...304050...Last »