Bila saya akan nampak hasilnya lepas iklan dalam blog ini?

October 9, 2016

Sebenarnya saya memang berminat nak mencuba kaedah pengiklanan advertorial dalam blog ini. Cuma saya masih agak ragu-ragu sekarang ni. Kalau boleh saya nak tau jugak, lepas saya buat iklan dalam blog ini, bila agaknya saya boleh nampak hasilnya ye?    Kali ini kita cerita bab hasil. Orang putih kata RESULT. Sudah tentu, bila kita dah […]

Read the full article →

Panduan Jobdirumah Versi2.0.15 ditamatkan jualan dan digantikan dengan Versi 3.0

October 8, 2016

Akhirnya Panduan Jobdirumah ditamatkan jualannya. Saya memang dah jangkakan, benda ni mesti akan jadi. Tak ada satu produk yang akan dijual sampai bila-bila atau selama-lamanya. Sampai satu masa, ia pasti akan ditamatkan jualannya ataupun digantikan dengan produk lain.   Dalam situasi Panduan Jobdirumah ni, ianya ditamatkan jualannya, untuk versi 2.0.15 dan seterusnya digantikan dengan versi […]

Read the full article →

Perlu ke saya berikan sample untuk produk yang saya ingin promosikan?

October 7, 2016

“Saya berminat nak dapatkan servis pengiklanan kat blog ni, tapi sebelum tu saya nak tau, perlu ke saya bagi sample produk yang nak dipromosikan tu?”   Sebenarnya ia bergantung kepada apa keperluan dan matlamat pengiklanan yang anda ingin capai.   Sekiranya anda mahu saya hasilkan artikel advertorial untuk anda, maka tak perlu berikan sample pun […]

Read the full article →

Dapatkan Baucar Aeon, Zalora, KFC & Pizza Hut dengan menyertai Kaji Selidik Online

October 6, 2016

Mahukah sekiranya anda diberikan baucar tunai untuk anda membeli belah sama ada di Aeon, Zalora, KFC & Pizza Hut? Jika jawapan anda adalah Ya, anda mungkin boleh pertimbangkan untuk menyertai program kaji selidik online ini.   Sebenarnya saya pun baru je join program ini. Sebelum ni saya pernah join program seumpama ini. Pernah dapat beberapa […]

Read the full article →

Komisen Affiliate Klikjer Oktober 2016

October 6, 2016

Seseorang pernah bertanya kepada saya, soalan dia lebih kurang macam ni.   “Tuan, boleh tak kalau saya nak promosikan produk-produk affiliate dari Klikjer kat blog tuan? Tapi saya nak tuan yang tuliskan artikel. Kalau boleh saya nak ambik servis iklan yang tuan tawarkan tu…”  Kenapa mesti pilih produk affiliate dari platform klikjer? Kalau saya, saya […]

Read the full article →

Memakan makanan Hasil Usaha Sendiri adalah lebih baik daripada meminta-minta

October 6, 2016

Dalam seminggu, mungkin adalah dalam sekali atau dua kali saya akan masak sendiri makanan dirumah. Selebihnya, saya akan makan diluar.   Nak kata makan kat restoran ni lebih murah pun tak juga. Tetapi yang pasti, ia lebih menjimatkan masa. Untuk mereka yang sentiasa sibuk, memang menjadi satu kebiasaan untuk makan di restoran. Kita cuma perlu […]

Read the full article →

Komisen Affiliate BukuOnline2U Oktober 2016

October 5, 2016

Saya mendaftar sebagai ejen bagi program affiliate BukuOnline2U adalah pada bulan Januari 2014. Selepas saya mendaftar dan akaun affiliate saya diaktifkan, saya tak terus lakukan kerja-kerja promosi. Saya menunggu dan terus menunggu. Jangan tanya apa yang saya tunggu, sebab saya sendiri tak tau.   Mungkin saya menunggu ilham dan inspirasi yang tak kunjung tiba. Tunggu […]

Read the full article →

Ingin buat sendiri Artikel Advertorial anda? Ini beberapa tips untuk anda

October 4, 2016

“Saya rasa kalau setakat tulis artikel, semua tu saya boleh buat sendiri. Apa yang istimewa sangat dengan servis pengiklanan di blog ini?”   Memang tak dinafikan, apa yang saya tawarkan dalam pakej pengiklanan dalam blog ini, kebanyakkannya anda boleh buat sendiri. In fact, dari masa ke masa, saya juga ada memberikan beberapa tips yang anda […]

Read the full article →
Page 19 of 112« First...10...1718192021...304050...Last »