Panduan menjalankan Bisnes Bakeri yang boleh beroperasi hanya dari rumah

December 30, 2016

Apakah sebenarnya RAHSIA KEJAYAAN yang disimpan rapi oleh para pengusaha atau usahawan yang menjalankan bisnes bakeri hanya dari rumah?   Mereka beroperasi dari rumah sahaja. Ini bermakna mereka tidak mempunyai kedai, tidak perlu bersusah payah untuk bayar sewa yang mahal, tidak perlu mempunyai peralatan-peralatan yang besar dan mahal seperti rak simpanan kek, mesin juruwang, peti […]

Read the full article →

Tips cara jual Barang Mahal secara online dengan lebih Berkesan!

December 27, 2016

Adakah anda setuju jika saya katakan bahawa produk yang MAHAL agak sukar untuk dijual secara online? Bagaimana kalau saya kata sebenarnya ada cara untuk jual barang yang mahal harganya dengan cara yang lebih berkesan. Adakah anda sudi untuk luangkan masa tak sampai 5 minit pun untuk dapatkan rahsia-rahsia ni?   Isu harga, iaitu Mahal atau […]

Read the full article →

Komisen Affiliate Lazada December 2016

December 24, 2016

Anda dah join Program Affiliate Lazada ke belum? Kalau dah pernah join, boleh saya tanya, macam mana dengan pencapaian anda setakat ni? Dah berjaya dapat komisen ke belum?   Kalau pernah dapat komisen, TAHNIAH saya ucapkan. Anda memang HEBAT. Orang-orang yang hebat ni biasanya memang tak ada masalah nak dapat komisen. Duit seolah-olah datang mengejar […]

Read the full article →

Panduan Pemasaran Emel – Tips menghasilkan emel follow up kepada prospek

December 22, 2016

Pemasaran emel menggunakan Sistem Autoresponder TERBUKTI berkesan dan praktikal untuk SEMUA jenis perniagaan. Pada hari ini kita boleh lihat ada banyak perniagaan dan syarikat-syarikat besar yang turut menggunakan pemasaran menerusi emel sebagai salah satu cara untuk menjual dan memasarkan produk mereka. Atas ni adalah contoh emel promosi dan pemberitahuan yang selalu saya terima dari HSBC. […]

Read the full article →

Cabaran menghasilkan blog yang Sukses

December 21, 2016

Blog yang sebelum ni saya biasa buka, yang satu masa dulu memang saya follow, hari ni banyak yang dah LENYAP! Adakah blog anda juga salah satu daripada banyak-banyak blog yang dah hilang dari radar Google?   Hari pertama saya beli domain dan hosting dari syarikat hosting NetKL Network, saya cukup teruja. Pada masa tu, rasa […]

Read the full article →

Contoh Laman Web Perniagaan TERBUKTI berjaya yang anda boleh jadikan rujukan

December 20, 2016

Anda rasa susah sangat nak cari dan latih staf yang mampu buat kerja-kerja jualan bagi pihak anda? Apa kata anda beralih kepada strategi menjual menerusi laman web perniagaan. Anda hanya perlu setup sekali sahaja laman web perniagaan anda dan seterusnya laman web tersebut akan membantu menghasilkan jualan untuk anda berkali-kali.   Posting kali ini, saya […]

Read the full article →

Untung berkali ganda apabila anda melabur dalam Pelaburan Emas Power Gold

December 19, 2016

Adakah anda tahu, yang sebenarnya terdapat satu cara yang anda boleh lakukan, untuk anda perolehi keuntungan berganda-ganda apabila membuat pelaburan emas.   Saya tau anda telah sedia maklum bahawa emas adalah sejenis logam yang sangat berharga. Ia bukan sahaja diminati oleh kaum hawa, malahan kaum adam juga turut menyimpan emas sebagai aset pelaburan. Namun, masih […]

Read the full article →

Cara Buat Laman Web Jualan Minisite

December 18, 2016

Mahukah anda kalau saya tunjukkan kepada anda satu cara sempoi bagaimana anda juga boleh menghasilkan jualan secara automatik dan konsisten setiap bulan tanpa perlu bersusah-payah nak copy paste iklan sama ada di group FB ataupun buang masa berjam-jam untuk terangkan pasal produk kepada bakal pelanggan yang masih belum confirm nak beli produk anda…   Apa […]

Read the full article →
Page 18 of 117« First...10...1617181920...304050...Last »