Percubaan Rank Kata Kunci Qlimax Extreme Grip Berhasil!

May 21, 2014

Seronok jugak sebenarnya bila apa yang kita usahakan dah mula membuahkan hasil. Salah satu target saya sebelum ini adalah untuk rank kata kunci Qlimax Extreme Grip di muka surat pertama google.com Tadi bila semak di page pertama google untuk kata kunci tersebut, Alhamdulilah… dah naik. Lepas ni dah tak perlu susah payah nak buat promosi […]

Read the full article →

Servis Penulisan Artikel – Prestasi Klien A

May 21, 2014

Salah satu servis yang pernah saya tawarkan di blog ini ialah servis penulisan artikel dan servis kumpul senarai emel untuk tujuan bisnes. Servis penulisan artikel tu saya masih buka dan In Shaa Allah akan diteruskan. Servis kumpul mailing list saya hanya tawarkan untuk tempoh masa TERHAD. … dan sekarang, servis tersebut saya TUTUP hingga diberitahu […]

Read the full article →

Belum Pulang Modal, Jualan Dah Dihentikan

May 21, 2014

Sebenarnya saya ni tergolong dalam golongan slow learner. Bila dapat sesuatu ilmu baru, saya kena baca banyak kali baru saya akan faham. Bila saya dah faham apa benda yang saya baca tu, saya kena buat ulang-ulang kali, barulah saya akan kuasai perkara tu. Hal yang sama turut berlaku dalam bidang pemasaran dan perniagaan online ni […]

Read the full article →

Misi Naikkan Kedudukan Rank Alexa

May 19, 2014

Buat kerja kalau tak ada matlamat pun tak best jugak kan. Bila kita tak letakkan satu sasaran, kita tak ada satu titik yang boleh difokuskan. Akhirnya… kita mungkin akan buat kerja macam orang tak ada hala tujuan. Misi nak cash out earning dari 8share buat julung-julung kalinya dah hampir tercapai! Sebenarnya dah boleh cash out, […]

Read the full article →

Pengguna Akaun 8share. Anda Harus BERHATI-HATI!

May 19, 2014

Dua tiga menjak ni, laman web 8share antara laman web yang berjaya menarik perhatian saya untuk dijadikan sasaran dan sumber pendapatan bagi menambahkan lagi sumber pendapatan saya secara online. Macam yang saya pernah sebutkan dalam artikel sebelum ini, bulan May ini saya target nak cash out earning dari 8share untuk kali pertama. Maka, memandangkan saya […]

Read the full article →

Konsep Bisnes Tone Excel Yang Simple

May 19, 2014

Konsep buat duit dengan Tone Excel ini begitu simple. Kita hanya perlu dapatkan simkad kita sendiri, kemudian guna handphone macam biasa. Sim kad Tone Excel ni menggunakan perkhidmatan talian telefon syarikat Tune Talk. Untuk memastikan kita tak lupa untuk guna simkad Tone Excel ni, sebaik-baiknya, kita port in sahaja syarikat telco yang lama kepada Tone […]

Read the full article →

Earning 8share Naik Mendadak Kurang 24 Jam

May 18, 2014

Cerita tentang buat duit dengan 8share masih lagi belum berakhir. Terkejut jugak saya, lepas saya praktikkan teknik RAHSIA ini, earning terus meningkat. Asalnya earning dalam akaun 8share saya ada sekitar RM37.00 Selepas saya gunakan teknik RAHSIA ni, terus ada pertambahan sebanyak RM8 dalam masa kurang daripada 24 jam Apa yang special sangat dengan pertambahan sebanyak […]

Read the full article →

Sambutan Hari Lahir Bersama Adik-adik Rumah Amal Siraman Kasih

May 18, 2014

Setakat catatan ini dibuat, ini merupakan aktiviti kedua yang pernah kami, geng Rakan Maya VF adakan bersama penghuni Rumah Amal Siraman Kasih. Program pertama yang pernah dijalankan dulu, pun bersama adik-adik di rumah Amal Siraman Kasih ini ialah program shopping kelengkapan sekolah di Mydin Rawang. Boleh lihat artikel saya sebelum ini yang bertajuk: Program sehari […]

Read the full article →
Page 101 of 120« First...102030...99100101102103...110120...Last »