Ajaib! Baki Kredit Tune Talk Tone Excel Semakin Meningkat?

March 23, 2014

Saya ada perasan dalam salah satu ayat promosi yang digunakan untuk memperkenalkan Tune Talk Tone Excel ini ialah “Sejak saya bertukar ke talian Tune Talk, baki kredit saya tak pernah habis dan makin bertambah!” Buat yang pertama kali baca ayat promosi macam tu, mesti ada yang akan kata… “Eh betul ke dia ni?” “Bukan ke […]

Read the full article →

Kadar Panggilan dan SMS Tune Talk Tone Excel

March 22, 2014

Saya kerap juga mendapat respon daripada rakan-rakan yang mengatakan rate penggunaan servis Tune Talk Tone Excel mahal. Sebenarnya saya tertanya-tanya jugak, adakah selama ini anda melanggan servis yang ditawarkan oleh syarikat telco kerana cajnya yang murah atau ada sebab lain? Sebagai contoh sekarang ini, bila rata-rata semua orang dah ada smart phone dan kebanyakkan masa […]

Read the full article →

Lubuk Dropship & Supplier Dari China

March 21, 2014

Kalau nak cari barang-barang murah, beli barang buatan China. Kalau rasa macam susah sangat nak cari kedai yang jual barang buatan China, ha… bukak internet terus je beli dari China. As simple as that. Tak perlu susah payah nak pergi ke China. Tak perlu risau nak beli tiket, nak buat passport, penginapan, makan, isu keselamatan […]

Read the full article →

Review Program Rujukan Tune Talk Tone Excel

March 20, 2014

Sim Kad Tune Talk Tone Excel yang saya order baru-baru ni dah pun saya terima. Kali ini saya order siap dengan buku panduan sekali. Harga sim kad Tune Talk Tone Excel ini ialah RM90. Percuma kredit bernilai RM30.

Read the full article →

Bukti Pendapatan Program Affiliate 127 Strategi Pemasaran Online

March 19, 2014

Dalam artikel sebelum ini yang bertajuk TERHAD! Program Affiliate Yang Beri Pendapatan Pasif, saya telah dedahkan satu program affiliate jenis pay per lead. Uniknya program affiliate ini ialah ia menawarkan sistem komisyen dua level, dengan struktur komisyen seperti berikut Level pertama, komisyen sebanyak RM1.00 Manakala level kedua, komisyen sebanyak RM0.20 Ini menjadikan jumlah keseluruhan komisyen […]

Read the full article →

Andainya Rezeki Itu Tidak Hadir…

March 19, 2014

Terkadang hati rasa cemburu lihat kejayaan rakan-rakan usahawan sama ada offline ataupun online raih pendapatan yang lumayan. Ada masanya terdetik juga dihati… “Allah, bilakah agaknya akan tiba giliran hambaMu ini.” Seringkala juga hati memujuk diri, tak apa tak apa. Belum sampai masanya. Belum tiba rezeki. Sampai masanya nanti Allah pasti akan beri. Astaghfirullah… Allah tak […]

Read the full article →

Review Sistem Jualan PRO (SJP) Rahman Basri

March 18, 2014

Artikel review tentang Sistem Jualan PRO oleh Rahman Basri ini saya tulis semula setelah 4 bulan menjadi pengguna bagi produk ini. Dalam masa 4 bulan ini, boleh kata ada banyak perubahan yang telah berlaku dan In Shaa Allah akan saya kongsikan satu per satu menerusi blog post ini. Semoga melalui perkongsian ini, anda dapat membuat […]

Read the full article →

Webinar Belajar Affiliate Bersama Pengasas Ashadee

March 18, 2014

Macam mana nak buat duit dengan memasarkan produk-produk yang menawarkan program affiliate? Ini antara soalan popular yang sering saya terima. Betul. Soalan ini memang sangat basic. Walaupun soalan ni adalah soalan yang basic, namun dari segi penerangan tidaklah se’basic’ yang disangkakan. … dan ramai dah rakan-rakan usahawan internet yang hasilkan panduan dan ebook yang menerangkan […]

Read the full article →
Page 101 of 108« First...102030...99100101102103...Last »