Masa Untuk Bayar Hutang Bulanan

April 21, 2014

Dah jadi satu kelaziman. Setiap bulan saya mesti akan ke bank-bank seperti HSBC, UOB dan juga Maybank. Untuk tujuan apa? Tak lain dan tak bukan, bayar hutang la… Hutang kad kredit. Mujurlah saya dah ada beberapa kerja yang memang saya dah khususkan untuk bayar hutang. Kerja untuk bayar hutang lah katakan. Bagusnya bila buat macam […]

Read the full article →

Terima Kasih Sebab Join Affiliate EdyBiz & EdyClick

April 21, 2014

Pertama sekali saya nak ucapkan jutaan terima kasih kepada pelawat dan pengunjung blog ini yang sudi untuk mendaftar sebagai agen affiliate EdyBiz dan EdyClick menerusi link referral saya. (Sila bayangkan saya sedang ucapkan terima kasih sebanyak berjuta-juta kali ya) Termasuk juga sahabat-sahabat yang mengenali diri saya dan juga buat mereka yang subscribe newsletter dari saya. […]

Read the full article →

Macam-macam Teknik Pemasaran Affiliate, Mana Satu Yang Bagus?

April 20, 2014

Saya tak pasti macam mana cara anda buat pemasaran untuk hasilkan jualan bagi produk-produk yang menawarkan komisen affiliate. Memandangkan lain orang lain caranya, jadi tak mustahil jika anda juga menggunakan kaedah yang sangat berbeza berbanding dengan cara yang saya lakukan. Kalau kita nak senaraikan medium pemasaran, maka platform-platform seperti berikut boleh digunakan. Antaranya 1. Media […]

Read the full article →

Ini Sebabnya Kenapa Saya Promosikan EdyClick dan EdyBiz

April 20, 2014

Biasanya hari Ahad macam ni, saya jarang duduk depan laptop dan menaip posting-posting terbaru di blog ini. Namun hari ini special sikit. Saya ingat saya nak peruntukkan sedikit masa untuk buat beberapa post. Sekadar yang termampu. Biasanya konsentrasi saya pasti akan terganggu dek kerana sambungan internet yang kejap ada kejap tak ada. Sabar je la… […]

Read the full article →

Kenapa Earning Nuffnang Saya Sikit Sangat?

April 20, 2014

Suasana redup pagi ini. Kalau lihat pada persekitaran yang mendung, nampak ada tanda-tanda hujan akan turun pada bila-bila masa. Alhamdulilah… rezeki tu. Sekarang ni di Selangor, kami memang mengharapkan Allah turunkan hujan dengan lebat, supaya dapatlah hujan lebat ini memenuhi semula rizab bekalan air di empangan yang makin berkurangan. Pada masa yang sama, saya juga […]

Read the full article →

Buat Duit Tanpa Modal Menerusi Platform EdyClick & EdyBiz

April 20, 2014

Buat duit di internet tanpa perlu keluar modal walau sesen pun… Siapa yang tak nak? Kalau saya… saya kena tengok dulu. Buat kajian dulu serba sedikit, bila dah faham konsep dan dah yakin memang tak perlu keluar sebarang modal, tak perlu belanjakan walau sesen pun duit, baru saya akan join. Rakan-rakan pembaca dan pelawat sekalian, […]

Read the full article →

Review Program Buat Duit Menerusi Platform EdyClick

April 19, 2014

Artikel review program buat duit dengan EdyClick ini merupakan siri artikel yang ketiga yang telah saya catatkan dalam blog ini. Mungkin saya akan catatkan beberapa lagi artikel terbaru tentang EdyClick dimasa akan datang, itupun jika ada fungsi baru yang diperkenalkan oleh pihak EdyClick. 1. Pendaftaran Affiliate EdyClick Dari segi pendaftaran untuk sertai affiliate EdyClick, ia […]

Read the full article →

Buat Duit Dengan EdyClick Semudah Satu Klik?

April 19, 2014

Ini merupakan satu perkembangan terbaru yang diperkenalkan oleh pihak EdyClick. Fungsi terbaru ini memudahkan anda buat promosi di FB, dengan menyiarkan gambar-gambar produk secara automatik di wall FB anda hanya dengan satu klik. Bukan itu sahaja, malahan gambar yang disiarkan di wall FB tersebut turut disertai dengan ayat copywriting beserta dengan link affiliate anda. Justeru, […]

Read the full article →
Page 101 of 114« First...102030...99100101102103...110...Last »