Masalah Tak Ada Jualan Di FB Group? Selesai…

by sabree hussin on April 27, 2014

in Panduan Dominasi FB Group

Anda biasa lalui situasi macam ni?

Buat banyak-banyak iklan di FB Group, siang dan malam tanpa berhenti untuk berehat walaupun sekejap, tetapi hasilnya… tiada langsung sales..

Kecewa.

Kemudian anda diberitahu, kononnya lagi banyak iklan anda buat di FB Group, lagi besar potensi untuk anda dapatkan sales.

facebook-logo-1

Ini bermakna, anda perlu join lebih banyak group, dan anda perlu post lebih banyak iklan. Untuk post lebih banyak iklan dalam FB Group, adalah mustahil untuk anda buat secara manual.

Bayangkan, jika anda join 200 group. Berapa lama pula masa yang anda perlukan untuk post 200 iklan dalam 200 group yang berbeza?

Setelah ambil kira faktor kelajuan internet, rutin dan jadual kerja harian… nak post banyak-banyak iklan dalam FB Group berbeza dah tentu makan masa yang sangat lama. Anda perlukan bantuan software untuk buat kerja-kerja pemasaran untuk anda.

Maka anda pun mulalah melanggan macam-macam software yang fungsinya untuk buat autopost di FB Group berbeza, hanya untuk dikecewakan dengan tiada sales dipenghujungnya.

Jurujual yang menghasilkan 10 – 70 (atau lebih) jualan dalam sehari yang menggunakan medium FB Group, mereka tak pakai pun strategi gila buat iklan banyak-banyak dalam FB Group.

Kadang-kadang, dan memang kebiasaannya, mereka hanya perlu buat satu iklan sahaja dah cukup memadai, dan hasilnya? Beratus-ratus orang beri respon dan menyatakan minat pada tawaran beliau.

Mana satu pilihan anda?

Buat beribu-ribu iklan di beribu-ribu FB Group berbeza dan tiada sebarang respons atau nak buat hanya satu iklan di FB Group dan memperoleh beribu-ribu respons?

Kalau saya…

Saya tak ada masa nak post banyak-banyak iklan.

Saya lebih suka post hanya satu iklan di satu FB Group sahaja.

Jika anda juga seperti saya, tak minat nak buat status update banyak-banyak dan berisiko di cap sebagai spammer, maka, ikutlah cara dan teknik yang saya tunjukkan dalam panduan Dominasi FB Group Version 3.0 ni

Panduan dominasi FB Group

Panduan ini bukan semata-mata berkisarkan tentang buat pemasaran di FB Group. Malah lebih daripada itu.

Saya tunjukkan pada anda cara untuk bina perniagaan dan bina aset anda.

Adakah anda tahu apa dia aset bagi perniagaan offline?

Senang. Kalau perniagaan offline, kita boleh nampak dan kita boleh sentuh. Aset bagi perniagaan offline adalah dalam bentuk premis perniagaan, peralatan perniagaan, stok, dan lain-lain lagi.

Tetapi, kalau perniagaan online?

Ia sedikit berbeza.

Dalam perniagaan online, aset kita adalah dalam bentuk database pelanggan, senarai emel, dan nama baik.

Menerusi panduan ini, anda akan turut didedahkan dengan kaedah dan teknik bagaimana untuk bina pengaruh dan kredibiliti sebagai jurujual online.

Tanpa pengaruh dan kredibiliti… maaf saya kata, anda tak akan dipandang oleh prospek anda.

Prospek anda bukannya bodoh.

Prospek zaman sekarang banyaknya ramai yang boleh cari alternatif lain daripada berurus niaga dengan anda. Lebih-lebih lagi kalau anda nobody dalam perniagaan online.

Sebab itu penting untuk anda bina pengaruh dan kredibiliti.

Apa lagi yang anda akan dapat menerusi Panduan Dominasi FB Group ini?

–> Panduan langkah demi langkah setting sistem autoresponder

–> Panduan setting laman web squeezepage percuma menerusi medium blogspot.
Contoh: http://dominasifbgroup3.blogspot.com/

Ps: Saya tahu ramai sebenarnya yang tak tau macam mana nak bina mini site macam dalam contoh tu

–> Pelbagai teknik pemasaran dan teknik buat duit online menerusi FB Group

… dan banyak lagi.

[klik sini untuk tempahan]

Harganya?

Cuma RM11.

Alahai… apalah sangat RM11 ini kalau nak bandingkan dengan ilmu pemasaran yang anda bakal perolehi.

Pembeli sebelum ini majoriti yang update perkembangan pada saya, dah berjaya buat duit berkali ganda lagi banyak berbanding kos awal untuk pelajari ilmu pemasaran ini.

Anda dapatkan panduan, In Shaa Allah anda tahu cara untuk dapatkan respons macam saya dapat ni.

(Diterangkan dalam ebook dan ia tak lah sesukar mana)

buat pemasaran diFB group

Buat tempah dengan klik sini.

 

 

 

Be Sociable, Share!

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: