Jom Belajar Teknik Hasilkan RM800 – RM1,000 Menerusi Pemasaran Affiliates

by sabree hussin on March 30, 2014

in Pemasaran Affiliate

Salah satu laman web yang best untuk buat duit online ialah laman web Ashadee. Laman web ini dulunya dikenali sebagai Jomniaga.com

Tadi saya saja-saja check dekat bahagian leaders.

Tengok-tengok ada pulak nama saya dah masuk dalam ranking top affiliates untuk tahun 2014.

buat duit dengan affiliates ashadee

Nama saya kini berada dalam tempat ke 63 ๐Ÿ™‚

Syarat untuk tersenarai dalam carta ini dah tentu perlu buat sales. Bukan sekadar buat sales, malah pada masa yang sama perlu buat sales yang banyak.

Lagi banyak sales kita dapat buat, maka In Shaa Allah lagi tinggilah kedudukan kita dalam carta ini.

Saya ingat nak kumpul dulu komisyen yang saya dah kumpul dalam akaun Ashadee ini. Nak tunggu bagi jadi banyak dulu.

Saya plan nak guna duit dari Ashadee ini untuk tabung kahwin. In Shaa Allah

Bagaimana program affiliate Ashadee ini berfungsi?

Mula-mula sekali, anda perlu daftar sebagai agen affiliates di laman web utama Ashadee.

Selepas selesai buat pendaftaran sebagai agen, anda hanya perlu klik ke bahagian marketplace untuk melihat senarai produk yang anda boleh promosikan.

bagaimana buat duit dengan Ashadee

Kemudian, anda pilih produk apa yang anda minat nak promosikan.

Memandangkan pemasaran affiliate ini juga merupakan salah satu program buat duit tanpa modal yang kita boleh buat secara online, maka saya lihat tak ada halangan untuk mereka yang belum bekerja untuk cuba mempromosikan produk-produk yang dijual di laman web ini, lalu jana komisyen.

Kalau ikut pengalaman saya la kan, sebenarnya lagi mudah untuk kita buat marketing kalau kita tahu sesuatu produk tu tentang apa.

Sebaik-baiknya, anda pilih mana-mana satu produk yang berpotensi untuk hasilkan jualan, lalu anda beli produk tu.

Study dulu, kemudian barulah anda mula promosikan produk tu.

Saya juga biasa buat macam ni, dan kesannya kita lagi mudah nak bercerita dan buat promosi tentang sesuatu produk bila kita jelas apa kandungan sesuatu produk itu.

Dalam artikel ini saya tak bercadang untuk terangkan secara panjang lebar tentang buat duit sebagai affiliates Ashadee.

Sebabnya, pemilik Ashadee sendiri akan buat begitu secara percuma malahan beliau turut akan melatih anda untuk jadi affiliates yang mampu raih komisyen RM800 – RM1,000 secara part time.

belajar affiliate dari rumah secara percuma

Menarik kan tawaran ni?

[klik sini untuk belajar pemasaran sebagai affiliates]

Selain itu anda juga akan pelajari

1. Cara dan teknik mudah untuk menjana komisen affiliate dalam 48 jam

2. Teknik menjana RM800-RM1,000 sebulan secara konsisten melalui JomNiaga

3. Cara membina sistem pemasaran yang berfungsi 24 jam sehari, 7 hari seminggu

Webinar ini dihadkan kepada 100 orang sahaja.

Jika anda terlepas, anda perlu menunggu masa yang lain untuk belajar.

Jadi, rebutlah masa yang paling sesuai untuk anda pelajari teknik ini.

 

 

Be Sociable, Share!

{ 1 comment… read it below or add one }

khairul asrol April 1, 2014 at 2:27 am

bab beli dahulu baru buat review tu setuju. bila kita promosikan produk affiliate ni rasanya lebih kurang je dengan review sesuatu produk tu. bezanya pulangan/imbuhan yang diperoleh. review dapat produk percuma dan imbuhan sikit, kalau affiliate, beli sendiri tapi ada komisen kalau dapat jualan. terbaik perkongsian ini bro. thanks.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: