Jawatan kosong pegawai pemasaran online Jobdirumah.com

by sabree hussin on February 19, 2016

in Jobdirumah

“Tahukah anda, yang sebenarnya pihak Jobdirumah sentiasa membuka peluang untuk mana-mana individu yang mempunyai pengetahuan dan kemahiran dalam bidang pemasaran secara online untuk menjadi pegawai pemasar online untuk pihak Jobdirumah?

 

Klik sini untuk ke laman web utama Jobdirumah.

laman_web_utama_jobdirumah

 

Tawaran ini pula sentiasa dibuka untuk sepanjang tahun, dan yang menariknya kita boleh jana pendapatan tanpa had apabila menjadi pegawai pemasaran untuk pihak Jobdirumah. Walaubagaimanapun, setiap orang akan memperoleh pendapatan yang berbeza, bergantung kepada prestasi kerja.

 

Ya… pendapatan anda adalah sangat berkait rapat dengan berapa banyak jualan yang anda boleh hasilkan. Formulanya mudah sahaja, lagi banyak sales yang anda boleh hasilkan, maka akan lagi banyak juga pendapatan yang anda boleh perolehi.

 

Berapa upahnya?

Anda akan dibayar komisyen untuk setiap jualan yang berjaya anda hasilkan. Komisyennya adalah 50% daripada harga jual program latihan Jobdirumah ini. Seperti yang anda boleh lihat di laman web utama Jobdirumah, pakej latihan dari rumah bersama Jobdirumah ini dijual dengan harga RM50 sahaja.

 

Bermakna, sekiranya anda berjaya mendapatkan pelanggan baru yang berminat nak mengikuti program latihan ini, anda akan memperoleh 50% daripada RM50 itu tadi. Mudahnya, upah anda adalah sebanyak RM25 untuk setiap jualan. Saya kira, upahnya agak lumayan untuk kerja-kerja promosi yang mudah, hanya perlu dilakukan secara online sahaja.

 

Ya. Saya juga adalah salah seorang pegawai pemasar online untuk Jobdirumah. Sehingga ke hari ini, boleh kata hampir setiap bulan juga pihak jobdirumah membayar komisyen kepada saya. Jumlahnya sahaja yang tak menentu, ada ketikanya banyak, dan pernah juga saya dapat sedikit sahaja. Senang cerita, ikut pada berapa banyak sales yang telah berjaya dihasilkan.

 

Bagaimana cara terbaik untuk jadi pegawai pemasaran untuk jobdirumah?

Anda hanya perlu ke laman web Jobdirumah dan daftar sebagai affiliate. Kemudian anda dah boleh mula mempromosikan panduan ini.

 

Akan tetapi, agak sukar untuk buat sales kalau anda sendiri masih belum pernah lihat konten dan isi kandungan panduan ini. Sebaik-baiknya, anda download dulu panduan ini disini kemudian barulah mula lancarkan kempen-kempen pemasaran anda.

 

Buat apa yang memang anda dah sedia tahu macam mana nak buat. Macam tu, saya kira anda akan ada peluang yang lebih cerah untuk dapatkan banyak-banyak sales dari panduan ini.

cara-buat-untung-jobdirumah

 

Ada hari-hari tertentu, saya boleh dapat 3 sales dalam masa kurang dari 24 jam. Kalau ada hari-hari yang begini baik, dah tentu ada juga hari yang kurang memberangsangkan. Satu sales pun tak masuk langsung.

 

Ini lumrah kalau bekerja dalam bidang jualan. Ada masa jualan kita tinggi, dan ada masa jualan kita jatuh. Anda yang minat nak kerja dalam bahagian pemasaran seperti ini, saya percaya anda juga dah sedia maklum perkara-perkara macam ni.

 

Apa pun, saya percaya anda juga boleh buat duit dengan program ini jika dilakukan dengan betul. Paling penting, baca lah dulu panduan ini sebelum anda merancang untuk buat pemasaran secara all out. Hanya orang yang pernah baca panduan ini sahaja yang tau apa kelebihan dan kekuatan panduan ini.

 

Anda boleh baca kat sini.

 

 

Be Sociable, Share!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: