Ini Sebabnya Kenapa Saya Promosikan EdyClick dan EdyBiz

by sabree hussin on April 20, 2014

in Personal

Biasanya hari Ahad macam ni, saya jarang duduk depan laptop dan menaip posting-posting terbaru di blog ini.

Namun hari ini special sikit. Saya ingat saya nak peruntukkan sedikit masa untuk buat beberapa post. Sekadar yang termampu.

Biasanya konsentrasi saya pasti akan terganggu dek kerana sambungan internet yang kejap ada kejap tak ada. Sabar je la…

Jadi sementara internet masih ada, maka saya perlu manfaatkan dengan sebaiknya.

Blog ni dah ketinggalan beberapa artikel terkebelakang. Saya mensasarkan sekurang-kurangnya 1,000 artikel sebelum tiba hari lahir saya pada 03 June nanti.

Blog notes on Laptop

Jika melihat pada performance dan kepantasan saya menghasilkan artikel-artikel terbaru dalam blog ni… Allah… Moga dipermudahkan.

(Buat masa ini saya belum lagi bercadang nak gunakan stok artikel PLR yang ada dalam simpanan saya)

Dua tiga menjak ni saya asyik cerita pasal EdyClick.

Kalau tak cerita pasal EdyClick, saya akan sentuh tentang EdyBiz.

Balik-balik EdyClick, balik-balik EdyBiz. Hmm… bagus sangat ke dua program ni?

Untuk EdyClick, anda boleh baca artikel-artikel kat bawah ni

1. Panduan buat duit dengan EdyClick

2. Review program buat duit dengan platform EdyClick

3. Buat duit dengan EdyClick semudah satu klik?

Masih fresh lagi semua artikel-artikel tu. Baru beberapa hari lepas dicatatkan.

Ok, itu cerita tentang EdyClick. Untuk Edybiz pulak, anda boleh luangkan sedikit masa untuk baca artikel-artikel berikut

1. Review laman web EdyBiz – Easy do your business

2. Cara dapatkan link affiliate untuk buat duit dengan EdyBiz

3. Cara daftar sebagai affiliate EdyBiz melalui profil FB

4. EdyBiz – Projek jana pendapatan pasif tanpa modal untuk tahun 2014

Menerusi platform EdyBiz dan juga EdyClick, anda berpeluang untuk jana pendapatan pasif. Macam mana tu?

Jom lihat satu screenshot emel yang saya baru terima.

Ya!

Hari ahad pun ada yang mendaftar sebagai agen affiliate EdyBiz.

rakan-edybiz-bertambah

Perhatikan ayat

Perkenalkan lebih ramai lagi kepada umum melalui facebook supaya mereka juga mendaftar
di EdyBiz. Ini membolehkan anda mendapat pasif income sekiranya ada pembelian produk tertentu daripada mereka walaupun mereka ialah agen.

Walaupun agen dibawah kita, membeli untuk kegunaan peribadi, kita yang perkenalkan dia sebagai agen turut akan dapat peluang dapatkan komisyen affiliate.

Kan menarik tu…

Lagi satu, penyertaan ke EdyBiz ini juga dibuka untuk negara luar.

Tak terhad hanya di Malaysia.

Anda perlukan daya imaginasi yang tinggi.

Bayangkan ada 10,000 orang agen berdaftar dibawah anda…

Anda kiralah sendiri berapa besar potensi income anda pada waktu tu. Padahal untuk sertai, bukan kena bayar apa-apa pun.

 

 

Be Sociable, Share!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: