Earning CPUV Nuffnang Untuk Kempen RAHSIA Berakhir dengan RM4.65

by sabree hussin on April 26, 2014

in Personal

Iklan CPUV Nuffnang dalam blog ini dah tinggal satu ๐Ÿ™

Baru je beberapa hari lepas iklan CPUV tu tamat dan statusnya juga dah pun ditukar dari ongoing kepada credited.

bukti-income-nuffnang

Earning terakhir ialah RM4.65

Senyum ๐Ÿ™‚

Syukur sebab dapat.

Ye la… ada ramai lagi kan kat luar sana yang sebenarnya tak pernah merasa pun untuk dapat earning dari Nuffnang.

In Shaa Allah, lepas ini saya akan lebih rajin kemaskini blog ini dan tarik lebih banyak organik trafik untuk masuk ke dalam laman blog ni.

Betul.

Lepas ini saya akan lebih rajin membaca dan memahami teknik SEO.

Kalaupun tak dapat hasilkan sebarang sales affiliate sekalipun, setidak-tidaknya saya dapat tarik trafik organik dari search engine, itu pun dah cukup baik untuk saya.

 

 

Be Sociable, Share!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: