Bukti strategi artikel advertorial BERKESAN untuk promosikan Tone Excel

by sabree hussin on November 14, 2015

in Tune Talk Tone Excel

Saya nak cerita tentang strategi penulisan artikel advertorial bagi mempromosikan bisnes simkad Tone Excel.

 

Ya. Salah satu pendapatan yang saya jana ialah menerusi syarikat Tone Excel. Ala… bisnes sen sen je. Jual simkad. Apabila ada pelanggan yang berminat untuk jadi pelanggan Tone Excel, saya akan dibayar sebanyak RM20 untuk setiap pelanggan yang saya perkenalkan dan setiap kali pelanggan tersebut lakukan tambah nilai, saya akan dapat komisyen topup sehingga 3 level mengikut peratus daripada jumlah topup yang dilakukan.

 

Rasanya semua orang dah tau apa itu Tone Excel, dan macam mana nak buat duit dengan Tone Excel. Malahan dalam blog ni pun saya dah banyak kali tulis pasal Tone Excel.

 

Baiklah, baru-baru ni saya ada daftar satu lagi akaun dengan Tone Excel melalui sistem autodownline123.

bisnes_tone_excel_free_downline

Untuk akaun terbaru ini, nombor IDP saya ialah 945115.

 

“Ayat tarik pelanggan Tone Excel”

Apa dia ayat yang buatkan prospek tertarik dan berminat nak tau dengan lebih lanjut tentang Tone Excel? Mesti ada ayat-ayat tertentu, ataupun keyword tertentu yang buatkan prospek tertarik untuk dapat info dengan lebih mendalam dan seterusnya join Tone Excel. Setuju?

 

Diperingkat awal, saya juga lakukan perkara yang sama. Apa dia info, peristiwa, sejarah, fakta, berita atau apa sahaja yang berpotensi untuk tarik perhatian prospek untuk mula membaca, memahami dan mempertimbangkan untuk menjadi pengguna Tone Excel.

 

Dalam banyak-banyak kaedah promosi, saya dapati kaedah promosi menggunakan advertorial adalah yang paling mudah bagi saya dan paling sesuai untuk saya.

 

Untuk orang lain, saya tak tau. Saya percaya setiap orang pasti ada teknik kegemaran dan kesukaan masing-masing. Tetapi, jika anda ingin buat marketing secara online, jangan lupa untuk masukkan strategi pemasaran menggunakan artikel advertorial juga.

 

Advertorial ni mudah sahaja sebenarnya. Anda boleh buat sendiri. Kalau anda tak pandai buat sendiri, atau anda tak ada masa nak buat sendiri, boleh je upah orang lain untuk buatkan marketing untuk anda.

 

Boleh jadi, teknik ini lebih jimat untuk jangka masa panjang dan lebih memudahkan anda. Kalau nak bandingkan dengan edar fliers dan sebagainya.

 

Walaubagaimanapun, saya tak bermaksud untuk mengatakan ini adalah teknik yang terbaik, cuma saya nak kata, teknik ini BERKESAN.

 

Baiklah ini komisyen dari Tone Excel yang saya terima baru-baru ni.

bukti_komisyen_toneexcel_nov15

 

Dah selamat masuk dalam akaun Maybank.

 

Boleh perhatikan pada info pembayaran tersebut. Ada tercatat nombor IDP saya, iaitu 945115.

 

Baiklah, kalau anda berminat nak join Tone Excel, dan masih tak sure nak join dengan team mana satu, boleh join melalui link ini. Kerja-kerja promosi jadi lebih mudah dan automatik.

 

Semoga berjaya. In Shaa Allah.

 

Anda tak ada masa nak sediakan artikel advertorial anda sendiri?

Tak ada masalah.

 

Sebenarnya saya juga ada sediakan perkhidmatan ini. Anda boleh klik sini untuk tempahan.

 

 

Be Sociable, Share!

{ 1 comment… read it below or add one }

Suhaimi April 22, 2016 at 7:25 am

Servis ni available x lg tuan?

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: