Ajaib! Baki Kredit Tune Talk Tone Excel Semakin Meningkat?

by sabree hussin on March 23, 2014

in Tune Talk Tone Excel

Saya ada perasan dalam salah satu ayat promosi yang digunakan untuk memperkenalkan Tune Talk Tone Excel ini ialah

“Sejak saya bertukar ke talian Tune Talk, baki kredit saya tak pernah habis dan makin bertambah!”

Buat yang pertama kali baca ayat promosi macam tu, mesti ada yang akan kata…

“Eh betul ke dia ni?”

“Bukan ke rate Tune Talk ni mahal?”

(Anda boleh baca artikel saya sebelum ini berjudul kadar panggilan dan sms Tune Talk Tone Excel)

Nak tau betul ke tidak apa yang dikatakan, iaitu topup tak pernah habis malahan baki kredit semakin meningkat, anda boleh lihat poster dibawah.

Poster ini saya ambil di laman web Tune Talk.

tune talk tone excel bonus topup

Ya

Jika anda topup prepaid anda, anda akan menerima bonus air time (percuma topup).

Memang patut pun kalau ada yang kata baki kredit dia makin bertambah.

Lihat pada screenshot diatas.

Jika anda tambah nilai RM30, anda akan dapat lagi extra kredit percuma sebanyak RM10.

Total akan jadi RM40.

Manakala jika anda topup RM50 dan keatas, anda akan dapat free kredit bernilai RM20.

Secara tak langsung, ini dapat beri nilai tambah kepada mereka yang masih lagi tetap nak bertegas kata Tune Talk Tone Excel ni mahal!

Jika anda baca entri saya sebelum ini, yang bertajuk kadar panggilan dan sms Tune Talk Tone Excel, anda pasti akan nampak sebenarnya beza kadar hanyalah beberapa sen sahaja.

Baiklah semoga maklumat ini berguna untuk anda.

Sekiranya anda ingin sertai rangkaian saya, dan mendapat latihan dan tips-tips pemasaran dari saya, bolehlah hubungi saya untuk mendapatkan kad sim anda.

Anda boleh sms/call 017 254 3031

atau emelkan ke sabreehussin@gmail.com

 

 

Be Sociable, Share!

{ 3 comments… read them below or add one }

Abdfatah April 26, 2014 at 7:08 pm

Wah.. Makin meningkat topup free eh eh? Kemah molek buleh free kredit.. Nak join laa..

Reply

Mohd Salahuddin October 21, 2014 at 10:10 am

betul…betul…betul…tu.
Saya dah mengalami situasi tersebut…
Toneexcel terbaikkk…

Reply

sabree hussin October 21, 2014 at 9:30 pm

Hehe saya pernah nampak ada ejen Tone Excel siap buat kontes hadiah FREE topup lagi sebab baki topup ada banyak sangat

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: